ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a concediat pe Reince Priebus și l-a numit pe generalul John F. Kelly în funcția de șef de cabinet la Casa Albă, potrivit The Guardian.

„Mă bucur să vă informez că tocmai l-am numit pe generalul John F. Kelly în funcția de șef de cabinet. Este un bun american și un mare lider", a scris Trump pe Twitter. Generalul John F. Kelly a condus până acum Departamentul Securității Interne.

Priebus a devenit o țintă a noului director de comunicare al Casei Albe, Anthony Scaramucci, care l-a acuzat pe acesta pentru o scurgere de informații și despre care a declarat, unui ziarist, că este „un paranoic schizofrenic împuțit".

Trump și-a anunțat decizia după o vizită în Long Island. Priebus, care se afla în același avion cu președintele american, nu a făcut niciun comentariu.

Potrivit unui apropiat al președintelui, Trump își pierduse încrederea in Priebus, după ce o serie de acte legislative nu au primit aprobarea Congresului Statelor Unite.