ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hillary Clinton are motive de îngrijorare. Cel mai recent sondaj național realizat prin telefon îl creditează pe Donald Trump cu 43 de procente, în timp ce Hillary Clinton ar obține 39%. Conform aceluiași sondaj, 12% dintre cei chestionați încă spun că ar vota cu un alt candidat, iar 5% se declară indeciși.
 
Cifrele arătau altfel săptămâna trecută, când Clinton era creditată cu  44% din intențiile de vot, iar Trump cu 39%.

Acest nou sondaj, realizat prin telefon, confirmă degradarea intențiilor de vot pentru candidata democrată, care, din martie și până acum, era dată drept favorită în toate sondajele, cu o diferență de aproape cinci procente.

Un alt sondaj național efectuat de universitatea Quinnipiac atribuie 42% din intențiile de vot fostei Prime Doamne a SUA, în timp ce magnatul american este creditat cu 40% dintre ele.

Celelalte 18 % intenții de vot restante sunt împărțite între cei care ar vota pentru alt candidat (6%), cei deciși să renunțe la vot (5%) și nedeciși (7%).