ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o cercetare comandată de CNN, Trump este cotat cu 48% din intențiile de vot față de numai 45% pentru Hillary Clinton, cel mai bun rezultat pentru candidatul republican din septembrie 2015. Nehotărâții reprezintă 7%.

Saltul de 8 procente consemnat de Donald Trump este pus pe seama mesajelor de impact lansate de acesta cu ocazia convenției republicanilor unde a fost desemnat candidat oficial al partidului. Convenția democrată începe astăzi. 

Un avans de 8 procente post-convenție n-a mai fost înregistrat din anul 2000, când ambii contracandidați-Al Gore și George W. Bush- au avansat fiecare cu 8% în preferințele electoratului. Cercetarea CNN nu include informații despre felul în care s-a reflectat în fiecare stat impactul convenției republicane asupra intențiilor de vot.