ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul sârb, Alexandar Vucici, a declarat luni că s-a întâlnit cu consilierii președintelui-ales al SUA, Donald Trump, informează presa de la Belgrad.

Conform sursei citate, premierul Vucici s-a întâlnit cu consilierii lui Donald Trump s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, al Abu Dhabi. Premierul din țara vecină a afirmat că „întâlnirea a relevat faptul că există spațiu de colaborare cu Guvernul Trump și posibilități de cooperare între cele două țări”.

Vucici a făcut această afirmație ca răspuns la acuzațiile unui jurnalist belgrădean, conform cărora șeful Guvernului Serbiei a plecat la Abu Dhabi doar pentru a privi cursa de Formula 1, ultima a sezonului.

Pe lângă oamenii lui Trump, Alexandar Vucici a mai spus că s-a întâlnit cu președintele Rwandei, premierul Nigeriei, „precum și cu oameni din lumea arabă și liderii Dubai-ului”. Vucici a mai spus că nu este atras de Formula 1, ci de sporturi precum baschetul, boxul sau fotbalul.

Săptămâna trecută, premierul Ungariei, Viktor Orban, dezvăluia că a fost invitat la Casa Albă de către noul președinte american, Donald Trump.