ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un sondaj realizat de Pew Research Center dezvăluie că un procent uriaș (5,1%) din adulții sub 30 de ani s-au declarat ca făcând parte din categorii de gen precum transgenderi sau non-binari.

De notat că, la categoria de vârstă 30-49 de ani, procentul scade la numai 1,6%, iar la 50 și peste el este de numai 0,3%.

Transgenderii sunt persoane care susțin că se „simt” de sexul opus celui biologic, iar non-binarii afirmă că cele două sexe cunoscute în biologie nu sunt suficiente pentru complexitatea sentimentelor și senzațiilor lor.

În limbajul progresist, care își face loc și în România, „Genul” este un concept diferit de sexul biologic. Genul este ALES de o persoană după cum este influențată de anturaj, cultură, mediu. În plus, este considerat ceva normal ca o persoană să își schimbe genul de câte ori are chef.

Procentul colosal de 5% al tinerilor care se declară de alt gen decât sexul lor biologic demonstrează forța colosală a propagandei LGBT în societatea americană de la vârste din cele mai fragede.

Preșcolarii sunt învățați să își „exploreze” sexualitatea și sunt bombardați la televizor și pe internet cu seriale și filme tot mai bogate în personaje de homosexuali, transgenderi sau travestiți.

Legalizarea adopțiilor de către cuplurile de minoritari sexuali au dus la o și mai mare expunere a copiilor la acest mod de viață.

Zilele trecute, la Dallas, a avut loc un „eveniment” în cadrul „Lunii Homosexualilor” în care părinții au fost invitați să își aducă copiii la un spectacol de dimineață cu travestiți.

Au avut loc scene de coșmar cu travestiți dansând pe scenă alături de copii de 7-8 ani sau primind bani de la aceștia. VIDEO: