ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o cuvântare susținută miercuri la World Government Summit care se desfășoară în Dubai, Elon Musk a avertizat asupra riscurilor pentru omenire ale unui guvern mondial unic.

Patronul Twitter, Tesla și SpaceX a afirmat:

„Știu că acesta se numește Summitul Guvernului Mondial, dar cred că ar trebui să fim ceva mai îngrijorați în legătură cu perspectiva de a avea un guvern mondial unic.”

Musk a explicat că omenirea a supraviețuit prăbușirii sau ascensiunii unei civilizații sau alteia tocmai pentru că acestea nu au fost prea legate între ele:

„În timp ce Roma cădea, Islamul urca...”

Miliardarul a declarat că lumea are nevoie „de o anumită diversitate civilizațională astfel încât ceva nu funcționează cu o parte a cilivizației să nu se prăbușească totul și omenirea să continue să avanseze”.

Pe scurt, a avertizat Elon Musk într-o lume prea interconectată și prea uniformizată un singur eveniment catastrofal poate avea consecințe globale.