ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa germană relatează că o explozie a avut loc miercuri în fața Biroului Federal pentru Migranți și Refugiați din localitatea Zirndorf, situată la circa 9 kilometri de Nurnberg. Polițiștii au lansat o operațiune, însă nicio persoană nu a fost rănită în incident, transmite Reuters.

 Martorii susțin că au auzit o explozie puternică și au descoperit ulterior o valiză incendiată cu tuburi de spray, abandonată pe o alee din apropierea Biroului Federal pentru Migranți și Refugiați.

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare arată un bagaj abandonat pe o alee, care este cercetat de către polițiști.

Explozia are loc la doar trei zile după atacul din localitatea bavareză Ansburg, care a fost revendicat de jihadiștii Statului Islamic. Un migrant sirian, a cărui cerere de azil a fost respinsă în urmă cu un an, s-a detonat într-un restaurant din Ansburg și a rănit 12 persoane, dintre care trei se află în stare gravă.