ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Disperat că musulmanii britanici nu își exprimă indignarea față de atentatul islamist de la Londra, CNN a născocit și pus în scenă un protest. 

Frustrat că realitatea contrazice propaganda islamo-stângistă pe care o dufuzează cu regularitate, comunitatea islamică din Londra nu are nici un gând să se desolidarizeze de teroriștii de sâmbătă seara, CNN a luat problema în mână, scrie evz.ro.

Canalul de televiziune, care a devenit faimos pentru că i-a dezvăluit în avans lui Hillary Clinton întrebările de la dezbaterea lui Donald Trump, a pus în scenă la Londra un protest realizat la modul cel mai profesionist: figurante musulmane cu văl, afișe și pancarde împotriva terorismului, cameramani, scenariști, machiori, regizor și polițiști.

O manifestație anti-ISIS numai bună de difuzat pentru a convinge occidentalii că musulmanii sunt buni, nereprezentând nici un pericol, jihadiștii ISIS doar „întinând valorile islamului”.

Partea proastă pentru ei este că realizatorii de la CNN, conduși de Becky Anderson, au fost prinși în fapt.

Mark Antro, cel care a postat pe Twitter o înregistrare a modului în care s-a fabricat protestul, a notat și că, înainte de a se începe filmarea, polițiștii londonezi albi au fost înlocuiți cu unii asiatici.