ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Creștinii din SUA denunță standardele duble ale Facebook, după ce rețeaua de socializare a refuzat să introducă o reacție cu semnul Crucii, însă a permis ca o reacție cu steagul în culorile curcubeului să marcheze luna LBGTQ în SUA pe rețeaua de socializare.

Cererile ca semnul religios să fie și el adăugat pe rețeaua de socializare au fost făcute de creștinii americani, deranjați de introducerea steagului curcubeu, care marchează LBGTQ  Pride Month, scrie Daily Mail.

Mii de utilizatori ai Facebook au postat mesaje în care cereau introducerea Crucii creștine, dar un reprezentant al companiei din California le-a refuzat scurt.
 
Campania a fost inițiată de utilizatorul de Facebook Hikmat Hanna, în ultimele săptămâni. Acesta a încărcat o imagine de pe 24 iunie, care simbolizează steagul comunității LGBT,  și a cerut introducerea de către cei de la Facebook și a unui simbol similar pentru creștini.

Imaginea a fost dată mai departe de zeci de mii de oameni, dar Facebook a rămas fermă pe poziție: simbolul creștin al Crucii nu va fi introdus. 

Un purtător de cuvânt al Facebook a delarat pentru Huffington Post că „această reacție nu estedisponibilă pe Facebook și nici nu este ceva la care lucrăm”.