ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Radicalii de extremă stângă care conduc Facebook tocmai au șters grupul de 1,7 milioane de membri intitulat „Joe Biden NU ESTE PREȘEDINTELE MEU!”

Administratorii grupului spun că nu li s-a dat niciun avertisment și nici o explicație cu privire la motivul pentru care grupul, creat la 15 decembrie 2020, a fost șters.

Scoop a informat acum 3 zile că grupul a stabilit recordul pentru cel mai scurt timp de a ajunge la 1 milion de membri.

Vineri,, grupul și-a lansat site-ul oficial de știri www.joebidenisnotmypresident.news

Din fericire, administratorii grupului au creat mai multe conturi de rezervă pe Facebook, MeWe și Parler.

La finele anului trecut, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook și Jack Dorsey, șeful Twitter au fost chemați să depună mărturie pentru cenzurarea unui articol din New York Post.
 
Articolul dezvăluia o serie de e-mailuri și fotografii despre care New York Post susținea că au fost copiate de pe laptopul fiului lui Joe Biden, Hunter Biden. Senatorul republican Ted Cruz, care face parte din Comsia judiciară a Senatului, a acuzat că „marii directori tehnologici sunt îmbătați  de putere și trebuie să răspundă”.