ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorii Facebook și Twitter au intrat în vizorul rețelei teroriste Stat Islamic. Într-o înregistrare video postată pe Internet, jihadiștii îi amenință cu moartea pe pe Mark Zuckerberg și pe Jack Dorsey, acuzați de închiderea conturilor grupurilor islamiste, potrivit mirror.co.uk. 

Clipul conține fotografii cu Zuckerberg și Dorsey, găurite de gloanțe.

"Afirmați zilnic că suspendați conturile noastre online, iar noi vă întrebăm: asta este tot ce puteți face? Dacă ne închideți un cont, deschidem alte zece. În curând, numele voastre vor fi șterse, după ce vă distrugem companiile, cu ajutorul lui Allah. Știți bine că ceea ce spunem este adevărat", a transmis un membru al Statului Islamic, citat de b1.ro

78 de profiluri ale fundamentaliștilor islamici au fost închise de Facebook după atentatele teroriste de la Paris, din luna noiembrie, în urma cărora 130 de persoane au fost ucise.