ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliera președintelui Donald Trump, Kellyanne Conway,  a provocat un val de comentarii și reacții negative pe rețelele de socializare, după ce imaginea sa, îngenuncheată cu dezinvoltură pe sofaua din Biroul Oval, a fost publicată de AFP.

Kellyane Conway pare că nu are nicio treabă cu nimeni,  fiind surprinsă pe sofa, încălțată, cu picioarele sub ea, în momentul în care președintele pozează împreună cu lideri ai unor licee și universități frecventate în mod istoric de persoane de culoare.
 
Mulți s-au dezlănțuit pe Twitter împotriva „lipsei de respect” de care dă dovadă, în opinia lor, consiliera președintelui Donald Trump, multi internauți spunînd că a folosit  „un limbaj al corpului complet nerespectuos”.
 
„Conway încălțată pe sofa în Biroul Oval - se pupă cu nivelul general al lipsei de respect de care dă dovadă echipa Trump”, scrie Kaivan Shroff, un student la Yale, într-un tweet. Un altul a comentat că fotografia este simbolul privilegiilor albilor, in fața celor de culoare, in Biroul Oval aflându-se afro-africani. 
 
 
Au existat însă și voci care au comparat această imagine cu o fotografie din 2013, când președintele Obama a fost surprins cu picioarele chiar pe biroul din Biroul Oval, și care, de asemenea, i-a scandalizat pe americani.