ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Malik Obama, fratele vitreg al președintelui SUA Barack Obama, a anunțat că va vota cu Donald Trump la alegerile prezidențiale de la finalul anului.

 Deși este cunoscut în SUA drept un democrat cu ștate vechi, Malik Obama a anunțat că la alegerile prezidențiale de anul acesta va vota cu candidatul republican Donald Trump.

”Sloganul său (n.r. ”Make America great again” - Să facem America mare din nou”) este foarte bun. Mi-ar plăcea să-l cunosc”, a declarat Malik Obama despre Trump, conform New York Post.

”Îmi place Donald Trump pentru că vorbește din suflet”, a declarat Malik Obama (58 de ani), care a precizat că este ”profund dezamăgit” de administrația condusă de fratele său vitreg, motiv pentru care a ales să schimbe taberele și să treacă la republicani.

Un alt subiect sensibil pentru care Malik a fost nemulțumit de partidul democrat, care îl susține pe fratele său și pe Hillary Clinton, este legat de faptul că acesta susține căsătoriile persoanelor de același sex.

”Mă simt ca un membru al republicanilor, deoarece ei nu acceptă căsătoriile între persoane de același sex, iar acest lucru mi se pare normal”, a spus fratele președintelui, care crede foarte mult în instituția căsătoriei.

 New York Post scrie că Malik Obama este dezamăgit de faptul că ”bunul său prieten” Muammar Gaddafi, fostul lider al Libiei, a fost ”omorât de Barack Obama și de Hillary Clinton”, dar și de faptul că aceasta din urmă, contracandidata lui Trump la alegerile prezidențiale, nu a fost pusă sub acuzare de FBI pentru că a folosit mailul personal în timp ce era Secretar de stat.

Malik Obama locuiește în Kenya, țara părinților săi, însă are cetățenie americană și plănuiește să meargă în SUA în noiembrie, pentru a-l vota pe Trump. Malik și Barack Obama au același tată, însă mama președintelui SUA este americancă.