ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


David Stockman, fost oficial în Administrația Reagan, anticipează o furtună financiară „gigantică și înspăimântătoare”, ceea ce va duce la o scădere cu cel puțin 25% a bursei de la nivelurile actuale.

Totul se va întâmpla peste câteva săptămâni,mai exact peste 70 de zile, pentru că disfuncționalitățile de la Washington vor împiedica o ridicare a plafonului îndatorării pentru SUA, iar aceasta va antrena panică în piața financiară.

David Stockman spune că recentele fricțiuni dintre Administrația Donald Trump și reprezentanți ai establishment-ului arată un Washington disfuncțional și că țara este neguvernabilă.

„Dacă Senatul s-a implicat într-o isterie „Russia Gate”, scandal pentru care nu este nicio bază și nicio dovadă, aceasta arată blocajul la nivelul politic. Nu mai poate fi vorba despre reforme fiscale, proiecte de infrastructură și stimuli. Din august-septembrie, autoritățile americane vor funcționa pe avarie, Congresul nefiind în măsură să ridice plafonul de îndatorare al țării”, a declarat Stockman într-o intervenție pentru postul de televiziune CNBC.

În opinia lui Stockman, generalul Michael Flynn a fost înlăturat complet nevinovat de la Casa Albă. Ceea ce a făcut el, păstrând contacte cu autoritățile din Rusia, nu este cu nimic diferit de ce a făcut secretarul de stat Henry Kissinger în anul 1968 sau ce făcea președintele Ronald Reagan. Mutarea arată, însă, determinarea sistemului de a-l înlătura pe Trump.