ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentagonul a organizat a patra ediție a Gay Pride. Un bun prilej pentru ca unul dintre generalii armatei SUA să-și prezinte soțul, Lucas, înalților oficiali din Departamentul de Apărare al SUA.

„Soțul meu Lucas este acolo, în față”, a spus Generalul de brigadă Randy S. Taylor, care și l-a prezentat astfel pe partenerul de viață, aflat în același rând cu secretarul de stat al Apărării, Ashton Carter, și cu alți înalți oficiali militari,  relatează Washington Times. Oficialii US Army luau parte la o nouă ediție a Paradey Gay, organizată de Departamentul american al Apărării.

Taylor a povestit cum soțul său, Lucas, și-a sacrificat propria carieră pentru a se adapta frecventelor mutări ale sale în cei 18 ani de relație.

„Am pariat totul pe cariera mea militară”, a spus generalul, care a fost maestru de ceremonii la Gay Pride de la Pentagon.

Alături de principalul vorbitor, care a fost secretarul de stat al Apărării, au mai luat cuvântul un ofițer de marină homosexual, un sergent homosexual criminalist, o capelană lesbiană și un transsexual, Amanda Simpson, care este director executiv al Biroului Militar pentru Inițiative Energetice.