ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un doctor a fost ucis după ce un individ înarmat a deschis focul într-un spital din Berlin, informează Sky News. Sursa citată precizează că atacatorul s-a sinucis, imediat după atac.

Imediat, o unitate anti-teroristă a fost desfășurată în clinica din perimetrul campusului universității Benjamin Franklin din Berlin. Clădirea principală a spitalului a fost evacuată.

Doctorul vizat de atac a fost dus la o unitate de terapie intensivă, dar a fost prea târziu, acesta decedând din cauza rănilor.

Conform Poliției germane, situația este acum sub control și nu mai există niciun pericol. Autoritățile susțin că motivația atacului nu este teroristă. 

Incidentul a avut loc la ora 11:00 locală, în districtul Steglitz, localizat în sud-vestul orașului și survine la doar câteva zile după ce un tânăr de 18 ani, Ali David Solonby, a ucis nouă persoane într-un mall din Munchen.