ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gruparea teroristă intitulată "Statul Islamic" a difuzat pe internet un clip de propagandă, prin care amenință țările care luptă împotriva ei cu represalii.

În principal, așa-zisul stat islamic se adresează "coaliției diavolilor" formată din SUA, Turcia, Iran și Rusia, dar și altor 60 de state de pe glob, între care și România și Moldova.

Clipul poartă numele "Fără răgaz" și este realizat în stil hollywood-ian, la o calitate excepțională a imaginii. Gurile rele de pe internet se întreabă cum este posibil, ca o grupare care se află sub așa zis atac al Rusiei, SUA și Franței să aibă resursele pentru a realiza un astfel de clip, ținând cont de faptul că sediul ISIS se află într-un orășel bombardat din estul Siriei.

Pe lângă România și Moldova, realizatorii clipului mai amenință o serie de țări din apropiere, între care Serbia, Grecia,Slovenia sau Cehia, dar și țări precum Malta sau Bosnia-Herzegovina.