ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grinch care a furat Crăciunul devine tot mai prezent în zilele noastre. Nu doar ca personaj de poveste. După ce mai multe state musulmane au decis să interzică sărbătoarea Nașterii Domnului, iar iar oficialii europeni au înlocuit urarea "Crăciun Fericit" cu "Felicitări de Sezon!", cel mai cunoscut lanț de magazine de îmbrăcăminte din lume se aliniază și el noilor "tendințe".

Gigantul suedez H&M, cunoscut în toată lumea, a realizat pentru 2015 un spot publicitar în care sărbătoarea Crăciunului a fost înlocuită cu "vacanță".

25 decembrie este ziua în care, pe  toată planeta se celebrează, de sute de ani, nașterea Mântuitorului. Nu e nici o zi de celebrare soarelui, așa cum se făcea cu mii de ani în urmă. Omenirea sărbătorește, cu mic cu mare, sărbătoarea Nașterii Domnului, în ieslea de la Bethleem. Dar, se pare că pentru unii, 25 decembrie are o altă semnificație. Cel puțin așa sugerează suedezii gigantului H&M.
 
Cel mai cunoscut lanț de magazine de îmbrăcăminte din lume decis, probabil, să nu mai irite clienții altor religii. Așa că, pentru această iarnă a realizat un spot publicitar în care, în loc de Crăciun Fericit, clienților li se urează "Vacanță fericită!"