ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul candidat la Casa Albă, Hillary Clinton, a lansat pe canalul de Youtube al Partidului Democrat din SUA, un video în care spune că va continua lupta alături de fostul președinte Barrack Obama și de soția acestuia, Michelle.

„Provocările cărora facem față ca partid și ca țară sunt reale. Așa că, acum mai mult decât oricând, avem nevoie să rămânem concentrați atât pe teren, cât și în mediul virtual, pentru a ajunge la noii noștri votanți și la oricine vrea o Americă mai bună, mai puternică și mai justă. Noi, ca Democrați trebuie să mergem mai departe cu curaj, încredere și activism și să acordă o atenție deosebită alegerilor pe care trebuie să le câștigăm anul acesta și anul viitor”, spune Hillary Clinton.

Fostul Secretar de stat al Americii se referă la alegerile din 7 noiembrie 2017 și cele din 6 noiembrie 2018, când sunt programate alegeri federale pentru Legislativ, Senat și Camera Reprezentanților.

„Haideți să facem ca rezistența și perseverența să însemne progres pentru partidul nostru și pentru țara noastră. Continuați să luptați și să vă păstrați încrederea. Eu voi fi alături de voi cu fiecare pas pe care îl faceți”, mai spune Hillary Clinton.

Portalul de știri Zero Hedge amintește că Hillary Clinton face aceste declarații după ce zeci de milioane de dolari au intrat în conturile unei așa-zise organizații non-profit care este implicată într-o serie de activități care implică atacuri asupra mediei alternative, care a lovit puternic în campania prezidențială a fostei Prime Doamne, infiltrarea în rândul personalului lui Donald Trump de la Casa Albă și formarea de agitatori pentru demonstrațiile anti-Trump.