ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hillary Clinton este nevoită să răspundă unor grave acuzații, asta după ce jurnalistul Bob Woodward a susținut că Fundația Clinton este una coruptă.

Nu este deloc o afirmație pe care candidata democrată ar putea să o ignore, căci vine din partea unuia dintre jurnaliștii ale căror dezvăluiri au dus la demisia președintelui Richard Nixon în 1974.

„Da, e corupție, e un scandal, iar ea nu a răspuns deloc întrebărilor. În schimb, s-a apucat să prezinte lucrurile bune pe care Fundația Clinton le-a făcut. Are ceva dreptate, dar încurcarea situației banilor plătiți pentru discursuri, Fundația Clinton și acțiunile Departamentului de stat pe care l-a condus sunt toate întrepătrunse și corupte”, a declarat Woodward în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit breibart.com.

El a mai precizat că este o situație mai mult decât dezagreabilă și, cu toate acestea, nu există nicio investigație oficială, iar cei implicați au portițe de scăpare.

Jurnalistul a mai spus că, în opinia sa, acest scandal nu va decide soarta alegerilor. 

 

Acești bolnavi care ne conduc. Cum i s-a făcut rău lui Hillary Clinton la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie