ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hillary Clinton a atribuit înfrângerea în scrutinul prezidențial deciziei directorului FBI, James Comey, de a relua o anchetă în cazul serverului de email privat și atacurilor cibernetice coordonate de președintele Rusiei, Vladimir Putin, care au avut rolul "subminării democrației" americane, conform Mediafax.

Înfrângerea mea electorală a fost cauzată de convergența a două evenimente "fără precedent" - anunțul directorului FBI, James Comey, privind reluarea anchetei în cazul utilizării unui server de email privat și "atacul contra țării noastre" lansat de Vladimir Putin, a spus Hillaty Clinton.

"Rusia a încercat să submineze democrația americană prin atacuri cibernetice care au vizat Partidul Democrat", a declarat Hillary Clinton la o întâlnire cu un grup de donarori de campanie desfășurată în Manhattan (New York).

"Vladimir Putin m-a acuzat public pe mine pentru furia poporului său și există o legătură directă între ce a spus atunci și ce a făcut în campania electorală", a afirmat Hillary Clinton, citată de cotidianul The New York Times.