ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe ONG-uri din Italia au decis să denunțe la poliție scandalosul videoclip de promovare a paradei gay care va avea loc la Cagliari pe 25 iunie și în care personajul principal este un copil. 

"Sentinelle in Piedi", o organizație de rezistență formată din persoane care veghează asupra a tot ce se întâmplă în societate, denunțând orice incercare de distrugere a omului și a civilizației, așa cum se prezintă pe site-ul său, a depus o plângere la poliție împotriva organizatorilor Gay Pride, care va avea loc la Cagliari pe 25 iunie. Reclamanții acuză faptul că, într-un videoclip realizat pentru aceasă paradă, a fost folosit un minor, pentru propaganda gay, încălcând reguli elementare. Imaginile în care un băiețel este convins de mai mulți homosexuali, prin gesturi sexuale evidente, să devină gay, contravine oricăror regulamente, spun autorii plângerii.
"Acest video care folosește un copil nevinovat pentru o miserabilă propagandă pentru o nouă Gay Pride trebuie să fie supus atenției poliției și celor de la protecția minorilor", acuză Sentinelle.

Videoclipul cu pricina a scandalizat și alte organizații de apărare a drepturilor copiilor. 
În filmulețul ajuns acum pe masa poliției apare o mamă în timp ce se plimbă cu fiul ei într-un parc. La un moment dat, băiețelul vrea să afle cine sunt cei care, într-un convoi în culorile curcubeului, purtând doar un slip, machiați strident și cu peruci, se îndreaptă spre ei.
 
Travestiții și homosexualii care mărșăluiesc ostentativ încep să facă gesturi scabroase, scoțând limba către micuț, care întreabă: "Mama, cine sunt ăștia?". Reprezentată în filmuleț ca o bigotă clasică și o homofobă, femeia încearcă să-și pună copilul la adăpost de imaginile obscene și de personajele comunității gay, spunându-i băiețelului să nu-i privească. "Nu te uita, ca să nu devii ca ei!", își apără mama fiul.

Dacă imaginile cu grupul de homosexuali făcând gesturi sexuale către copil nu lasă loc interpretărilor privind tentative de pedofilie, finalul clipului este în aceeași măsură de revoltător.

Un nor colorat îl transformă pe copil într-un mic reprezentant al comunității gay, care, spre disperarea mamei, îi strigă ostentativ: "Prea târziu!. Am văzut deja tot și este extraordinar".

Mesajul de încheiere este: "Devino gay și tu! Vino la Sardegna Gay Pride".

Videoclipul poate fi vazut AICI.