ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou scandal a izbucnit în Germania după ce postul public de televiziune a prezentat o imagine trucată cu Angela Merkel îmbrăcată precum o femeie musulmană. 
 
Imaginile au provocat un scandal monstru în Germania. Angela Merkel a fost prezentată precum o musulmană, cu o mantie neagră specifică femeilor iraniene. În plus, pe fundal, mai multe turnuri de moschee se înălţau din mijlocul Berlinului. Postul german de la televiziune a ales astfel să ilustreze dezbaterile pe tema oportunității cotelor de refugiați. 

Pe reţelele de socializare, postul respectiv a primit plângeri şi a fost acuzat de propogandă anti-islamică, relatează B1.ro

"Cum se schimbă viaţa? Cum reacţionăm atunci când refugiaţii au probleme cu egalitatea, cu drepturile femeilor, cu libertatea presei şi libertatea de exprimare? Acestea sunt întrebări la care nu avem un răspuns şi care alimentează frica”, a spus prezentatorul postului public german ARD.DE.