ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imagini noi, cu atentatul de la Londra, au apărut pe rețelele de socializare. O cameră de luat vederi a înregistrat momentul în care trei teroriști, care au cuțite asupra lor,  atacă trecători, în zona Borough Market, după ce au încercat, fără succes, să intre într-un pub. Este vorba de atacul din 3 iunie, revendicat ulterior de jihadiștii Statului Islamic, soldat cu opt morți.

Imaginile, difuzate de câteva site-uri din Marea Britanie și preluate de Times of Israel,  arată cum teroriștii atacă un pieton, cu cuțitul, în zona Borough Market, pe o stradă neluminată. După doar câteva clipe își face apariția o mașină a Poliției, iar polițiștii încep să tragă asupra atacatorilor. Cei trei teroriști dispar, pentru câteva secunde, din cadru, în încercarea de a intra într-un pub pentru a face cât mai multe victime.  Găsesc ușile închise, pentru că cei din interior se baricadaseră, așa că aleg, la nimereală, un pieton. 

Agresorii s-au repezit spre polițiști, însă imediat oamenii legii au scos pistoalele și i-au împușcat.

Opt polițiști i-au împușcat pe cei trei teroriști,  în total fiind trase 50 de gloanțe.