ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De cele mai multe ori se spune că tinerii reprezintă vitalitatea unui neam, iar modul în care aceștia văd lumea ar reprezenta neapărat „viitorul”, pe care cu toții ar trebui să-l urmăm.

Mai cu seamă în ultima vreme, binevoitorii pun în vedere faptul că ideile și viziunile tinerilor intră în coliziune cu opțiunile celor maturi, iar opinia publică și politicienii ar trebui să-i urmeze fără crâcnire pe tineri, pentru că nu-i așa, ei sunt tineri și deci știu mai bine.

Imaginile de mai jos sunt suprinse în noaptea de Anul Nou pe străzile Marii Britanii: din Londra și până în Țara Galilor. Ele nu sunt noi și cu siguranță nici nu sunt specifice doar britanicilor.

Ele arată în ce hal este acel tineret despre care în 2016 ni se spunea că a refuzat Brexitul, este acel tineret despre care se spunea că personifică „valorile europene”, în contrast cu oamenii maturi sau bătrâni care ar fi reprezentanții unei lumi „desuete”, „bigote” și apuse. Vrem o țară ca afară?!