ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce mii de români ies să protesteze pe străzi, iar președintele Klaus Iohannis e preocupat mai mult să-l fugărească pe Sorin Grindeanu, o mutare extrem de importantă a trecut neobservată la București.

Sebastian Gorka, un maghiar expert în Securitate Națională, a fost cooptat de Donald Trump în echipa sa de la Casa Albă.

În trecut, acesta a fost și conisilier al actualului premier al Ungariei, Viktor Orban, lucrând chiar și în Ministerul Apărării din Ungaria în perioada în care prim ministru era József Antall, primul premier al maghiarilor după căderea comunismului.

Anunțul a fost făcut chiar de el pe pagina personală de Facebook.

„Tăcerea a luat sfârșit. Felicitări celor care au intuit bine. Și vă mulțumesc tuturor pentru urările de felicitare pe care le-am primit. De pe 20 ianurie 2017 lucrez pentru noua administrație condusă de președintele Donald Trump în calitate de asistent. SUA este cea mai mare națiune de pe Pământ. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe noul comandant. Dumnezeu să binecuvânteze America”.

În calitatea sa, acesta a sprijinit decizia luată de Donald Trump în privința musulmanilor din șapte țări, precizând că aceasta a fost luată pentru „protecția națiunii”.