ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Maria Ladenburger (19 ani), studentă la medicină la Freiburg și fiica unui funcționar de rang înalt al UE (Clemens Ladenburger), care lucra ca voluntară la un centru local pentru migranți în timpul liber, a fost violată și ucisă de un migrant, a relatat duminica presa germană, citată de 7sur7.be.

"Oamenii se tem că pot fi agresați pe stradă. Nu se poate tolera o astfel de situație ", a declarat Dieter Salomon, primarul din Freiburg.
 
Tragedia s-a petrecut în toamnă, dar mass-media germane o dezvăluie abia acum. După cum a stabilit ancheta, în seara zilei de 16 octombrie, în timp ce se întorcea acasă pe bicicletă, un migrant afgan de 17 ani a violat-o și a înecat-o într-un râu din apropiere.
Corpul său a fost găsit, la fel și vinovatul, care a început să facă mărturisiri. Nu se știe încă dacă acesta cunoștea victima. El va fi judecat anul viitor, potrivit Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Peste două zile, Maria Ladenburger urma să sărbătorească 20 de ani. Timp de șase săptămâni, poliția germană a muncit din greu pentru a investiga acest caz. Mai întâi de toate au fost analizate amănunțit imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Freiburg. Un individ cu o haină neagră și coafură destul de neobișnuită a atras atenția anchetatorilor.

În finalul acestor eforturi, un migrant afgan de 17 ani, care a venit în Germania în 2015, a fost arestat pentru suspiciune de viol și crimă în cazul tinerei de 19 ani, fiica unui înalt funcționar al Comisiei Europene în Germania, a relatat duminică Express.co. Individul a fost reținut după ce ADN-ul său a fost găsit pe eșarfa fetei.