ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentarul britanic de etnie indiană Keith Vaz a fost surprins în timp ce plătea doi bărbați est-europeni în schimbul prestării de servicii sexuale și s-a oferit să plătească drogurile, cocaină mai exact, aduse de una dintre aceștia, relatează presa britanică.

Keith Vaz, care în urma dezvăluirilor apărute în presă a demisionat din funcția de președinte al Comisiei de afaceri interne a parlamentului britanic, intenționa să se întâlnească cu cel puțin două escorte masculine din Europa de Est pentru sex, în urmă cu opt zile, în apartamentul pe care politicianul îl deține în apropierea domiciliului familiei sale din Edgware, din nord-vestul Londrei.

Vaz este căsătorit și are doi copii: "Îmi pare sincer său pentru durerea și neplăcerea pe care am provocat-o prin acțiunile mele, în special soției și copiilor mei", a spus acesta după izbucnirea scandalului.

Parlamentarul britanic Keith Vaz a devenit cunoscut după ce pe 1 ianuarie 2014 s-a prezentat pe un aeroport londonez aștepând "invazia" imigranților români și bulgari după deschiderea pieței muncii.