ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


James O’Keefe, fondatorul Project Veritas, a anunțat că va începe să publice în serial conversații telefonice  între directori și producători de top ai CNN din ultimele luni. Înregistrările demonstrează, dacă mai era nevoie, lipsa de imparțialitate în rândul celor de la CNN și modul în care s-au pus să-l distrugă pe Donald Trump.
 
Dar și atacurile împotriva jurnalistului Tucker Carlson, de la Fox News. „Trump acționează în mod neprevăzut și cred că trebuie să ne aplecăm pe asta” sau ”Trebuie să vorbiți despre rasismul gol al lui Tucker Carlson și ora supremației albe pe care o promovează Fox News”, sunt doar două astfel de comentarii ale deontologilor de la CNN. „Aceasta e încă o investigație pe care Project Veritas a efectuat-o în legătură cu CNN și încă o dată și-au demonstrat agenda politică partizană și deconectarea totală de etica jurnalistică”, spune James O'Keefe. 

Președintele CNN, Jeff Zucker: „Acesta este un președinte care știe că pierde, care știe că are probleme, este bolnav, poate sunt sau nu efecte secundare ale steroizilor. Nu știu. Dar el acționează imprevizibil și disperat și nu trebuie să nu normalizăm acest lucru”.
Zucker: „La asta ne-am așteptat în ultimii trei ani și jumătate, patru ani, dar în mod clar lucrurile se agravează de timpul în care ne aflăm și de problemele cu care [Trump] se ocupă. Cred că el este peste tot și acționează in mod imprevizibil și cred că trebuie să ne aplecăm către asta”
Zucker: „Sincer, dacă am făcut vreo greșeală, bannerele noastre au fost prea politicoase și trebuie să mergem bine după Lindsey Graham”.
Zucker: „Au loc o sumedenie de chestii. Să rămânem puternici. Să rămânem la curent. Să rămânem pe fază. Să fim deștepți. Există o mulțime de știri acolo și Lindsey Graham merită cu adevărat”.
Marcus Mabry, vicepreședinte digital al CNN: „Da, aș spune doar că, dacă vrei să vorbești despre asta, cred că inevitabil trebuie să vorbești și despre rasismul gol al lui Tucker Carlson. Pentru că tocmai asta a determinat acest impuls anti-diversitate. Știți că Trump urmărește emisiunea lui Tucker Carlson și apoi reacționează. La fel ca la ora de supremație albă pe care Fox News o are în fiecare seară. Nu cred că pot fi deconectate acestea două. ”

Stephanie Becker, producător de teren al CNN: „În ceea ce privește motivul pentru care este important ca tranziția să se desfășoare corect, raportul privind 11 septembrie arată că una dintre probleme a fost că unele chestiuni se pierdeau în timpul tranziției. Deci, dacă doriți un exemplu bun și concret despre ceea ce se întâmplă atunci când nu aveți o tranziție bună, uitați-vă la Turnurile Gemene.”