ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre artizanii Acordului de la Paris, din care SUA s-a retras prin semnătura președintelui Donald Trump, și anume fostul vicepreședinte al lui Bill Clinton, Al Gore, dă dovadă de ipocrizie maximă: în timp ce militează pentru un consum de energie redus, casa sa din Nashville consumat peste 230.000 de kilowați oră în ultimele luni, de peste 20 de ori mai mult decât locuința unei familii medii de americani.

Datele, care au fost furnizate de Centrul Național de Cercetare pentru Politici Publice din SUA și preluate de Zero Hedge, indică faptul că într-un an, numai pentru încălzirea piscinei din curtea casei sale din Nashville, statul Tennessee, Gore consumă de 6 ori mai multă electricitate decât o face americanul mediu pentru locuința sa.

Promotor al reducerii consumului de energie, Al Gore a realizat un veritabil exces în septembrie 2016, când „a ars” 30.993 kWh de electricitate, de 34 ori mai mult decât consumă casele americanilor la nivel mediu.

Al Gore nu este singurul ipocrit al zilelor noastre. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, spune că vremea intimității a trecut, dar a cumpărat loturile de case vecine cu proprietatea sa pentru a nu suferi vreo intruziune. Nici vedete de la Hollywood nu sunt altfel. Actorul George Clooney militează pentru preluarea refugiaților de căre țările dezvoltate, dar nu găzduiește nici măcar un refugiat în vilele pe care le deține.