ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


John Kasich, ultimul adversar al lui Donad Trump în cursa pentru desemnarea candidatului republican în scrutinul prezidențial din SUA, s-a retras din cursă.

John Kasich, guvernatorul statului Ohio, a anulat o întâlnire cu presa în Virginia și urmează să facă un anunț oficial, a comunicat echipa sa de campanie, notează Mediafax. John Kasich, un moderat, era ultimul adversar al lui Donald Trump în scrutinul intern pentru desemnarea candidatului Partodului Republican la funcția de președinte al Statelor Unite.

Principalul rival al lui Donald Trump, senatorul Ted Cruz, s-a retras din cursă marți seară, după scrutinul intern din statul Indiana.

În acest context, Donald Trump are, teoretic, toate șansele să devină candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidențial programat în noiembrie.