ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sebastian Burduja, președintele organizației PNL a sectorului 1 din București, a fost numit marți secretar de stat în Ministerul Finanțelor. Numirea acestuia în funcția de secretar de stat a fost semnată marți de premierul Ludovic Orban.
 
Înainte de numirea ca secretar de stat. Burduja fusese numit membru în Consiliul de Supraveghere al companiei cu capital de stat Transelectrica.

Sebastian Burduja, reîntors din America, a devenit Managing Partner al firmei de consultanță RISE Consortium. El este fiul lui Marinel Burduja, fost vicepreședinte al Bancorex, devalizată în anii 90.

„Sunt onorat și recunoscător să accept astăzi, cu responsabilitate și cumpătare, provocarea lansată de Prim-Ministrul României, Ludovic Orban, și de Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, de a mă alătura echipei MFP ca secretar de stat. Le mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru întreg sprijinul”, a scris Sebastian Burduja, marți seară, pe pagina sa de Facebook.
 
Despre activitatea lui Sebastian Burduja, unul dintre protestatarii din prima linie de la maniifestațiile din 2017, din fața Guvernului, ActiveNews a scris AICI. Tânărul Burduja ajuns șef la Finanțe și-a lansat și o carte, „Între speranță și deziluzie. Democrație și anticorupție în România postcomunistă”, beneficiind de sprijinul lui Vladimir Tismăneanu. Cartea a fost lansată la Editura Humanitas.