ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senilitatea lui Joe Biden a ajuns subiect de ironii peste tot în lume. Însă ca președintele SUA să fie persiflat la televiziunea din Arabia Saudită este chiar un eveniment inedit.

Într-un scheci, un personaj care îl imită pe Joe Biden pare să nu știe pe ce lume se află, în timp ce altul, un bărbat travestit care o imită pe Kamala Harris, îi suflă ce să facă și să spună.

Scheciul se încheie cu „Biden” care ațipește la pupitrul său și este scos din scenă de „Harris” care țipă la asistență: „Bateți din palme!”

Sceneta a devenit virală pe rețelele sociale la scurt timp după ce prințul moștenitor și conducătorul de facto al Arabiei Saudite, Mohammad Bin Salman, a refuzat luna trecută să îi răspundă la telefon lui Joe Biden.

Liderul american sunase pentru a cere saudiților să mărească producția de petrol, astfel încât prețurile să nu explodeze după sancțiunile impuse de Occident Rusiei.

Interesant este că o scenă asemănătoare cu cea din scheci a avut loc cu adevărat pe peluza de la Casa Albă zilele trecute.