ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marine Le Pen, lidera partidului Frontul Național, rămâne favorită în sondajele din Franța, cu 100 de zile înainte de alegerile prezidențiale.

Un sondaj al Kantar Sofres, citat de Daily Mail, indică 25 de procente pentru Marine Le Pen, în timp ce conservatorul Francois Fillon este creditat cu 22%, iar independentul Emmanuel Macron are 21%.

Doi candidați vor intra în turul doi al alegerilor prezidențiale și toate estimările indică faptul că Le Pen va fi învinsă, indiferent cine va fi contracandida, conform sondajului citat de Le Figaro.

În anul 2002, tatăl acesteia, Jean-Marie Le Pen, care a fondat Frontul Național, a intrat în turul final al alegerilor prezidențiale, dar a fost învins de Jacques Chirac, cu un scor zdrobitor.

Conform sondajului, publicat de Le Figaro, în confruntarea finală ar câștiga Francois Fillon cu un scor de 60% dintre voturi.