ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Liviu Dăscălescu a povestit că a văzut imagini de coșmar, cu oamani disperați care s-au agățat de camionul care a intrat în mulțime, încercând să-l oprească, anunță B1 TV.

Acesta s-a aflat la 50 de metri de locul masacrului de la Nisa, comis de Ziua Națională a Franței.

”Am fost la 50 de metri. S-au terminat artificiile care erau de pe un vas. Erau zeci de mii de oameni în zona pieței. Am văzut la un moment dat că fug oameni, zeci de mii de oameni, cu cărucioare, copii. S-a blocat imediat, era foarte multă poliție în zonă, s-a blocat circulația, era o nebunie. M-am uitat la televizor, francezii dădeau concertul de la Paris și programul de pe Coasta de Azur. Apoi au început știrile. Un TIR alb a intrat. Au fost niște imagini de coșmar pentru că pur și simplu oamenii au vrut să oprească TIR-ul și s-au aruncat și s-au agățat de TIR. A fost o nebunie. A fost nebunia nebuniei”, a povestit românul pentru sursa citată.

Aproximativ 80 de persoane au murit și 100 au fost rănite la Nisa după ce un individ înarmat a intrat cu un camion în mulțimea care asista la un foc de artificii dedicat Zilei Naționale a Franței. Martorii susțin că la fața locului s-ar fi auzit și focuri de armă înaintea atacului. Teroristul a fost ucis de poliție.