ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Un patron din Oregon a transmis un mesaj pentru postul CNN, pentru liberalii ignoranți și pentru cântărețul Bruce Springsteen:"Am terminat-o cu voi, idioților".

Kevin Kerwin, deținătorul unui magazine de reparații de computere din Oregon și unul dintre puținii conservatori, le-a transmis un mesaj celor care nu mai contenesc cu criticile la adresa lui Donald Trump. "Oregon este un stat foarte frumos, dar este infestat cu liberali". Acesta spune că a fost deranjat de atitudinea agresivă a militanților liberali, care au încercat să incendieze orașul Portland după alegerile din noiembrie, câștigate de republicanul Donald Trump.
 
Kerwin nu s-a lăsat impresionat nici de faptul că Bruce Springsteen, unul dintre artiștii săi favoriți, s-a dezlănțuit împotriva susțintorilor lui Donald Trump, sugerând că președintele ales al SUA are tot mai mult tendințe anti-americane. 

 "Când  lași să se deschidă cutia pandorei, și din ea să iasă bigotismul, rasismul și intoleranța, acestea nu mai pot fi băgate prea ușor la loc", a comentat recent Bruce Springsteen, care consideră că Donald Trump nu face decât să scoată tot ce este mai rău din americani.

Acest comentariu, la care s-a adăugat incidentul recent, când patru tineri de culoare au sechestrat și torturat un tânăr alb, cu probleme psihice, obligându-l să îl înjure pe Donald Trump, l-au revoltat rău pe patronul din Oregon, care a simțit nevoia să ia atitudine. "Când am văzut și această răpire a fost picătura care a umplut paharul", a spus Kevn, care a postat un banner uriaș în fața magazinului său de computere, cu un mesaj către toți cei care fac astfel de comentarii.
 
"Pentru toți liberalii ignoranți, inclusiv pentru Bruce Springsteen. Cei patru care au răpit și torturat un tânăr cu probleme psihice doar pentru simpul fapt că era un susținător al lui Donald Trump, toate astea arat că sunteți niște imbecili. Mi- e rușine să vă numesc americani! Duceți-vă în iad, unde vă e locul! Am terminat-o cu voi, idioților!.

Patronul din Oregon i-a luat peste picior și pe cei de la CNN, numind acest post de televiziune "Rețeaua de știri de comedie, de știri false non stop și de propagandă a liberalilor".
 
Fox News, postul de televiziune apropiat Partidului Republican, care a difuzat această știre, aminteste că nu este prima dată când Kevin pune astfel de mesaje, anti liberali, în fața magazinului său. Chiar dacă, așa cum mărturisește, cei pe care îi atacă îl boicotează în permanență.