ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul prezidențial Robert F. Kennedy Jr. a suferit sechele importante ca urmare a prezenței unui parazit în creierul său, din care „a mâncat o porțiune”.

Starea de sănătate a candidaților este unul dintre cele mai importante subiecte ale campaniei prezidențiale din SUA, mai ales din cauza vârstei principalilor competitori: 81 de ani – Joe Biden, 77 de ani – Donald Trump.

Însă, nici mai tânărul Robert F. Kennedy Jr. (70 de ani) nu pare scutit de probleme în această privință.

Un articol senzațional din New York Times face dezvăluiri halucinante, confirmate chiar de candidatul prezidențial.

Nepotul lui JFK ar suferi de sechele grave ca urmare a prezenței în creierul său a unui parazit.

Într-o mărturie făcută în 2012 cu prilejul divorțului, Kennedy a declarat că medicii au diagnosticat „un vierme care i-a pătruns în creier, a mâncat o parte din acesta, apoi a murit”.

El a mai vorbit și despre „probleme cognitive evidente” precum și de „pierderi de memorie pe termen lung și pe termen scurt”.

La solicitarea AFP, citată de Le FigaroStephanie Spear, purtătoare de cuvânt a lui RFK Jr. a confirmat că acesta a „contractat un parazit” cu ocazia unei călătorii „în Africa, în America de Sud sau Asia”.

„Problema a fost rezolvată încă de acum mai bine de zece ani iar el (RFK Jr.) se află astăzi într-o stare de sănătate fizică și mintală foarte bună.”

Spear a adăugat:

„Este ridicol să te îndoiești de starea de sănătate a dlui Kennedy, când vezi cu cine se confruntă.”

Aluzie străvezie la vârsta înaintată a contracandidaților.

Tot New York Times mai scrie că RFK Jr. ar fi fost și victima unei intoxicații cu mercur, care de asemenea poate produce probleme neurologice.