ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat din Norvegia a fost acuzat de faptul că a intrat fraudulos într-o fermă și a întreținut relații sexuale cu vacile de acolo. După ce i s-a percheziționat și locuința, au fost găste peste două milioane de imagini sexuale ilegale, anunță thelocal.no.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, care locuiește în zona Bergen, a fost audiat la tribunal, dar din cauză că acest caz a fost considerat „special”, judecătorul a decis ca audierile să se facă în spatele ușilor închise.

Inculpatul a fost arestat în Septembrie 2015 și a fost acuzat de violare repetată a animalelor și încălcarea mai multor legi care le protejează pe acestea.

Investigația poliștilor a scos la iveală faptul că bărbatul arestat deținea 2.217.391 de fotografii și 3.496 de filmulețe ilegale de natură sexuală, multe dintre acestea prezentând scene extreme de abuzuri sexuale asupra copiilor.

Procurorul susține că inculpatul întreținea raporturi sexuale cu animale încă din 2001.

Bărbatul riscă până la trei ani de închisoare pentru acuzația de pornografie infantilă și încă un an pentru atacuri sexuale repetate asupra animalelor.