ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Germania, din nou sub teroare. Trei persoane au fost rănite, după ce un bărbat a intrat intenționat cu mașina într-o zonă pietonală aglomerată din localitatea Heidelberg, situată în apropiere de Frakfurt pe Main.
Suspectul, care era înarmat cu un cuțit, a fost împușcat de polițiști după ce a încercat să fugă de la locul atacului, transmite BBC. Potrivit sursei citate, motivele atacului nu sunt cunoscute încă și se crede că bărbatul ar fi acționat singur.

La 19 decembrie 2016, un jihadist tunisian a intrat cu un camion în mulțimea adunată la târgul de Crăcun din Berlin, 12 persoane fiind ucise.  

În Heidelberg, suspectul a condus o mașină închiriată într-o zonă pietonală din centrul orașului german, iar una dintre persoanele rănite este în stare gravă.

Ulterior, acesta și-a părăsit mașina și a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost prins și împușcat de un polițist în apropierea unei piscine din Heildelberg.