ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La o săptămână după ce un preot a fost ucis de jihadiști, un nou scandal ia proporții în Franța, după ce zeci de manifestanți au protestat împotriva demolării Bisericii Sfânta Rita.

Autoritățile plasaseră deja bombele pentru explozia controlată, iar demolarea bisericii era gata să înceapă, însă protestatarii, mulți dintre ei membri ai consiliului local, au refuzat să plece.
 
Mai multe clipuri postate pe rețelele de socializare îi arată pe manifestanți târâți pe jos cu forța de polițiști.

La un moment dat, agenții îl trag de mâini și de picioare, cu violență, pe un preot care s-a întins pe jos în biserică.

Biserica va fi demolată pentru a face loc unei parcări, lucru care i-a nemulțumit pe mulți, mai ales în contextul executării unui preot, săptămâna trecută, de către doi simpatizanți ai Statului Islamic, potrivit protv.ro.
 
"Jihadiștii au tăiat gâtul unui preot. Anne Hidalgo, primarul Parisului, îi ajută și distruge biserici", "La o zi după slujba de înmormântare a preotului ucis, ei demolează o biserică să construiască o parcare. Serios?", au comentat mai mulți utilizatori.