ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Kathy Griffin a pozat cu capul tăiat și plin de sânge al președintelui Donald Trump, asemeni teroriștilor ISIS cu victimele acestora, informează portalul Breitbart.

Imaginea face parte dintr-un pictorial pe care actrița l-a realizat cu fotograful Tyler Shields, iar fotografia a fost obținută de către site-ul TMZ. Conform TMZ, Griffin ar fi declarat că dacă va realiza fotografia va trebui să plece din țară.

De altfel, actrița este binecunoscută pentru opiniile sale anti-republicane, aceasta realizând o campanie de denigrare a lui Trump, pe vremea când acesta era candidat la președinția Statele Unite.

Aceasta nu este prima fotografie în care Trump apare decapitat: în August, o versiune animată a lui Trump a fost decapitată într-un număr al revistei de benzi desenate Spawn, iar mai devreme, actorul George Lopez a distribuit pe o rețea de socializare o imagine dintr-o bandă desenată în care traficantul de droguri El Chapo îl decapita pe Trump.

Imaginea a stârnit reacții virulente în Statele Unite, unde până și postul de televiziune CNN - vehement oponent al lui Trump și în conflict cu acesta, s-a distanțat de gestul actriței, care este una dintre prezentatoarele unei emisiuni de Anul Nou. 

Colegul lui Griffin, Anderson Cooper a declarat pe o rețea de socializare că „imaginea este dezgustătoare și complet nepotrivită”, iar politicianul republican Sarah Palin a condamnat „tupeul bolnav” al actriței.

Într-un final, Griffin și-a cerut scuze pentru fotografie, admițând că „a mers prea departe”.