ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un individ care a pierdut controlul asupra vehiculului pe care îl conducea a lovit un grup de oameni, în centrul orașului american New York, o persoană fiind ucisă, iar numeroase altele fiind rănite, afirmă surse citate de presa americană.

O persoană a murit, iar alte nouăsprezece au fost rănite în urma incidentului rutier din centrul orașului New York, anunță Departamentul metropolitan al Pompierilor.

„Pompierii au intervenit în zona Străzii 45/ Broadway, la un accident rutier. Există informații despre pietoni loviți de o mașină. În total, 13 pacienți au primit îngrijiri medicale în urma accidentului din zona Times Square", anunță Departamentul Pompierilor din New York prin Twitter.

Ulterior, pompierii au revizuit bilanțul, precizând că una dintre persoanele rănite a decedat: "Departamentul Pompierilor poate confirma decesul unei persoane și rănirea altor douăsprezece în accidentul rutier din New York".

Bilanțul transmis de pompieri a fost modificat ulterior din nou, fiind în prezent de un mort și 19 răniți.

Donald Trump, președintele Statelor Unite, este la curent cu incidentul din centrul orașului New York și i se transmit datele pe parcursul anchetei, a anunțat Casa Albă.

„Președintele Trump este la curent cu incidentul din zona Times Square și va primi toate datele noi", a transmis Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Reprezentanți ai pompierilor au spus că au primit un apel cu puțin timp înainte de ora amiezii în legătură cu un incident pe 43rd Street și Seventh Avenue, transmite NBC New York.

Conform imaginilor surprinse cu camerele de monitorizare a traficului, mai multe echipaje pentru situații de urgență au intervenit în zonă.