ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Barack Obama a profitat de dreptul său de veto pentru a bloca o lege care ar fi oprit finanțarea publica a celei mai mari clinici de avort din SUA, ”Planned Parenthood” urmând să primească în continuare sutele de milioane de dolari din partea statului american pentru întreruperea sarcinilor, anunță liveactionnews.org.

Chiar dacă Senatul și Congresul SUA au aprobat această lege, președintele Obama s-a împotrivit și a dispus de dreptul de veto pentru ca această lege să nu fie promulgată.

”În ciuda dorinței oamenilor și a Congresului pe care ei l-au ales, președintele Obama obligă fiecare plătitor de taxe și impozite din America să participe la sprijinirea celei mai mari corporații de avorturi, care ucide peste 320.000 de copii în fiecare an prin această metodă, incluzând aici și copii care ajung până la șase luni de viață.

Nu e nimic surprinzător, mai ales că în sondajele de opinie americanii îl consideră pe Obama drept cel mai rău președinte pe care l-a avut SUA după al doilea război mondial. Măsurile extremiste ale acestuia în favoarea avorturilor și opoziția față de acțiunile pro-viață, coroborate cu ignoranța față de documentele care atestă actele criminale comise de cei de la Planned Parenthood, demonstrează faptul că Obama își plătește datoriile față de această companie, care a contribuit cu 12 milioane de dolari la campania de realegere a acestuia la Casa Albă în 2012 ”, a spus Lila Rose, președinta unei organizații Pro-viață, după reacția președintelui Obama.

Proiectul de lege a venit ca urmare a faptului ca anul trecut au fost prinși ca vindeau organe prelevate de la copiii avortați. Un clip postat pe youtube care arată cum Directorul pentru Servicii Medicale al Planned Parenthood, dr Deborah Nucatola, discută cu niște potențiali cumpărători despre vânzarea organelor copiilor avortați, a stârnit o furtună în SUA.

Planned Parenthood este cea mai mare rețea de clinici pentru avort din Statele Unite, fiind finanțată, încă din 1970, de statul american.

În clip, directoarea de la Planned Parenthood discută, senin, despre vânzarea organelor copiilor avortați.

Înregistrarea a provocat un scandal în SUA, inclusiv în rândul candidaților la președinția țării. Astfel, Senatorul Ted Cruz a descris filmul ca "bolnav" și a cerut Congresului să înceapă o investigație asupra Planned Parenthood.

"Banii contribuabililor nu au ce căuta să finanțeze ogranizații care se ocupă cu uciderea vieților nevinovate, cu atât mai mult a celor care profită de pe urma trupurilor copiilor a căror viață le-au furat. Trebuie să reînnoim eforturile ca Planned Parenthood să nu mai primească un cent din banii publici", a afirmat el într-o declarație publică.

Planned Parenthood avea un buget anual de 1 miliard de dolari.