ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Producătorul american de echipament sportiv Nike a rupt contractul cu fostul boxer Manny Pacquiao, după ce acesta și-a manifestat dezaprobarea față de cuplurile homosexuale, informează Gazzetta dello Sport.

"Considerăm declarațiile lui Manny Pacquiao abjecte. Nike se opune cu fermitate oricărui fel de discriminare și are o lungă istorie de susținere și apărare a drepturilor comunității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transsexuali)", a afirmat un purtător de cuvânt al gigantului american.

Considerat unul dintre cei mari campioni contemporani de box, Manny Pacquiao declarase zilele trecute că se opune căsătoriilor între persoane de același sex.

"E vorba de bunul simț.Vedeți animale făcând sex cu animale de același sex. Animalele sunt mai bune pentru că pot să distingă masculii de femele. Dacă bărbații se împerechează cu bărbați și femeile cu femei, atunci sunt mai jos decât animalele", a spus multiplul campion mondial la TV5, un post de televiziune din țara sa.

Mai târziu, pe o rețea de socializare, Pacquaio a declarat că îi pare rău dacă a rănit pe cineva prin afirmațiile sale.

"Îmi pare rău dacă am rănit pe cineva atunci când i-am comparat pe homosexuali cu animalele. Îi rog pe cei care i-am rănit să mă ierte. Chiar și așa, rămân împotriva căsătoriei între persoane de același sex, datorită Bibliei, dar nu-i condamn pe cei din grupul LGBT", a scris el pe instagram. Manny Pacquiao este căsătorit și are cinci copii (FOTO).