ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii germani se plâng de situația din taberele de refugiați. Ei spun că migranții, majoritatea musulmani, se iau la bătaie între ei, iar pe creștini îi obligă să se supună Sharia.

„Ne confruntăm cu violențe între refugiați de săptămâni, de luni de zile. Sunt împărțiți în grupuri, în funcție de etnie, de religie sau de de clan, și se lupta între ei cu cuțite sau cu arme pe care și le-au confecționat singuri. Se bat pentru supremație, din diferende politice sau religioase”, a declarat șeful Uniunii Polițiștilor germani, Rainer Wendt pentru pnp.de.

În taberele de refugiați s-au creat structuri dure de criminalitate”, a mai spus responsabilul german.

El a cerut ca femeile și creștinii să fie plasați sub „protecție specială”, acestea fiind categoriile cele mai atacate în tabere. 

„Suniții se iau la bătaie cu șiiții. Fiecare încearcă să-și impună regulile. Creștinii sunt cei mai oprimați penrtru că li se impune să se supună Sharia. Femeile sunt forțate să se acopere. Bărbații sunt obligați să se roage. Islamiștii vor  să-i facă pe ceilalți să se supuna valorilor și regulilor lor”, a mai spus Wendt.