ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bruce Jenner, cel mai cunoscut exponent al așa-zisei teorii a genului, prin care se afirmă că oamenii nu au un gen determinat de realitatea biologică sau fizică, nu se mai simte bine în pielea lui nici după ce a devenit femeie. 

După numeroasele operații de zeci de mii de dolari care i-au transformat corpul, după ce toată presa americană i-a acordat spații mai mari decât lui Obama, prezentându-l ca pe o "icoană"  transsexualismului internațional, fostul campion olimpic la Decathlon, devenit din Bruce Jenner Caitlyn Jenner, se gândește că tot mai bine era bărbat.

Așa susține Ian Halperin, autor al cărții "Kardashian Dynasty: The Controversial Rise of Americàs Royal Family", conform căruia Caitlyn Jenner ar fi nefericit cu alegerea făcută. Pe scurt, susțin surse din anturajul fostului atlet, acesta se simte "mizerabil" și se gândește să redevină bărbat, scrie culturavieții.ro.

La cei 66 de ani, Jenner s-a consacrat drept unul dintre cei mai puternici susținători ai comunității persoanelor transgender după ce în 2015 și-a făcut publică noua identitate. Caitlyn și-a prezentat pas cu pas transformarea fizică și mentală în tranziția dintre genul masculin spre cel feminin, expusă în reality show-ul „I Am Cait”, spre delirul comunității transsexualismule internaționale, care, prin el, și-a promovat agenda.
 
În septembrie anul trecut, Caitlyn Jenner a devenit femeie și din punct de vedere legal, după ce numele său și schimbarea sa de sex au fost recunoscute printr-o decizie a unui tribunal din Los Angeles. Pe lângă cererea prin care a solicitat recunoașterea oficială a schimbării de gen, Caitlyn Jenner a cerut instanței să recunoască și schimbarea oficială a numelui său.