ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steve Bannon și Reince Preibus, consilierul principal și șeful de cabinet al președintelui Donald Trump, ar putea fi demiși în curând.

Informația, care a apărut în cotidianul New York Times și trebuie privită cu rezerve, vorbește despre un conflict major între cei doi și Jared Kushner, ginerele președintelui și unul dintre cei mai puternici oameni din actuala adminstrație. Jared îi reproșează lui Steve Bannon atitudinea extremistă, în timp ce strategul-șef spune că soțul Ivankăi este prea moderat.

Recentele întâmplări de la Casa Albă demostrează că lucrurile nu sunt tocmai ok. Steve Bannon a fost retras din Consiliul de Securitate cu câteva zile înainte de atacul din Siria. Atunci,  Steve Bannon s-a opus, dar Donald Trump l-a ascultat pe ginerele său, relatează NY Times.

Reince Priebus este un avocat în vârstă de 44 de ani. Priebus are origini grecești din partea mamei sale, și a fost botezat în credința dreptmăritoare, o parte importantă din viața sa. Șeful staff-ului este angajatul cu rangul cel mai înalt în Casa Albă.