ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul Veneției, care l-a înfuriat pe Elton John pentru că a interzis cărțile despre cupluri de homosexuali în școli, anunță că va interzice orice paradă gay în acest oraș cât timp îl va administra el.

Luigi Brugnaro, noul primar al Veneției, continuă schimbul de replici, pornit pe rețelele de socializare, cu Elton John, care l-a acuzat de bigotism pentru că a interzis cărțile despre cupluri homosexuale în școli. De această dată, primarul Veneției, susținut de mare parte din italieni, transmite, prin intermediul ziarului La Repubblica următorul mesaj:”Fără petreceri în culorile curcubeului”.

”Familia cu două femei și un copil este ceva nenatural”, a spus Brugnaro într-un comentariu pentru ziarul italian.
 
Edilul celui mai vizitat oraș din Italia respinge din start ideea  ca la Veneția să se desfășoare o paradă gay, pe care o definește ”o bufonerie și cel mai mare kitsch”. ”Să meargă să o facă la Milano sau sub casele lor”, le-a transmis primarul Veneției organizatorilor paradei gay.