ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prințul William a început vineri o vizită de două zile în Franța, relatează Reuters.

 Prințul, al doilea în linia de succesiune la tronul Regatului Unit, a fost primit de președintele francez Francois Hollande la Palatul Elysee. Surse din cadrul președinției au afirmat că dialogul celor doi s-a referit la conflictul din Siria, la lupta împotriva terorismului și la relațiile bilaterale.

Remarcând legăturile puternice între Franța și Regatul Unit, prințul William a afirmat că "acest parteneriat va continua, în ciuda deciziei recente a Regatului Unit de a ieși din Uniunea Europeană. Profunzimea prieteniei noastre și amploarea cooperării noastre nu se vor schimba".

În prima sa vizită oficială la Paris după moartea mamei sale, prințul o are alături pe soția sa, ducesa Kate. Mama lui William, prințesa Diana, a murit la Paris, într-un accident rutier, în august 1997.