ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adus în instanță pentru falsa acuză de antisemitism și „trivializare a holocaustului”, reputatul profesor Sucharit Bhakdi a fost achitat, a informat cu puțin timp în urmă canalul de Telegram al Alianței Mondiale a Medicilor secondat de Ioan Sperling care oferă și filmarea de mai sus, cu întâmpinarea emoționantă a susținătorilor săi în fața instanței germane (articolul continuă după foto din sala de judecată).

Astăzi, luni, 23 mai 2023, la Amtsgericht Plön, Germania, Prof. Dr. Sucharit Bhakdi a fost judecat fiind acuzat de „incitarea” maselor și „trivializarea Holocaustului”.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, microbiolog, infecțiolog și imunolog, cu 381 de publicații despre imunologie, bacteriologie, virologie și parazitologie, și soția sa, biochimistul și biologul molecular Dr. Karina Reiss, au fost printre primii oameni de știință care au respins falsurile propagate despre COVID.

Citiți Ostracizarea disidenților: Să ne arătăm sprijinul față de Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, care va fi judecat pe 23 mai 2023

 
VIDEO IMPORTANT TRADUS ÎN ROMÂNĂ: